Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku

 

Inlåst i sitt stall
står min vita springare
kvinnan vilar nöjd

 

 




Bunden vers (Haiku) av steffe struts
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-12-10 17:56



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Kul liten dikt.
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

steffe struts