Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Där sitter han som är jag.

Du säger att du inte kan se några fel.

Men under ytan är allt oordnat kaos.

Ett sökande som blev ett sökande efter något att söka.

En reservoar fylld med frågor utan ord.

Ett skrik på hjälp försvann i ett allt för tyst liv.

Letar efter en väg att följa till dess slut.

Trots karta och kompas kom jag fel.




Övriga genrer av Andtic
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-12-10 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andtic