Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängels tårar

Har du träffat en ängel?
Jag träffade en i natt!
Vi tog följe.
Vi gick en promenad genom städer, skogar och hav.
Vi gick genom hus och hem.
Vi möte hela och trasiga människor.
Vi såg dom födas och dö.
Älska och hata.
Plötsligt stannade vi.
Var var vi på väg?
Vägen låg mörk och dyster.
Det fanns igen framtid kvar.
Det var först då jag såg hans tårar.
En ängels tårar.
Vi tog farväl för vi skulle aldrig ses igen.




Övriga genrer av Andtic
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-10 20:43



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
sorglig och mycket vemod,
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Andtic