Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden av en soldat

Om hon faller sönder kommer minnet av honom gå förlorat.

Hon har slutit en pakt med sig själv att släppa honom fri.

Hon älskar honom än, var än han är.

På dagarna lever livet på.

Varje kväll ber hon till Gud och frågar: Vad är krig till för?

Hon lämnar sovrumsdörren öppen så han kan komma in.

Hon sluter sina ögon och önskar att få träffa honom i sina drömmar.

Om hon håller ut kanske han kommer hem till slut.

Innan morgonen gryr svär hon på att han ligger strax intill.

Hon viskar: kom tillbaks.




Övriga genrer av Andtic
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-12-28 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andtic