Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kort dikt från i somras om den inre kampen. osäker på styckesindelningen, tills vidare får den bli så här enkel.


one of us

tonight none of us will find peace
\'til one of us is knocked unconscious




Fri vers av pastorn
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-12-11 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pastorn