Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt som kom till för några år sen, inspirerad utav john ortberg, tommy helsteen och ove wikström.


Långsamhet i evighet

Jag vill låt evigheten i mitt hjärta bo,
först då kan jag finna tidlös ro.
Jag vill låta evighetens låga i mitt inre brinna,
först då kan jag lära mig att hinna.

Gud jag ber om evighetens perspektiv
- låt mig präglas utav långsamhetens liv.




Fri vers av pastorn
Läst 514 gånger
Publicerad 2006-12-12 12:27



Bookmark and Share


  Marita Persson
Som sagt... brukar inte gilla rim, men här har du fått till det igen. Det är så lätt annars att bli låst av orden när man försöker uttrycka sig i förutbestämda former. Bra skrivet. Inte annat att vänta av en värmlandspôjk... ;-)
2007-02-16

    sunnanvind
fFin.. den sparar jag som
bokmärke ... Tack!
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

pastorn