Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om vikten av relation. det vi är skapade till.


Jag tillsammans

Något är jag inte
ensam – jag
det behövs två
för att Någon
ska bli ett Jag…




Fri vers av pastorn
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-12-12 12:56



Bookmark and Share


  stefan.g
En intressant skildring av en relation.....
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

pastorn