Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hälften utav en bönedikt utifrån Jes 50:2, 4-5. tror att den mår bäst av att vara så kort. återigen springer min uppväxt i skogen fram. om att leva av Ordet.


Levande Ord, Levande Vatten

Mata mig Gud,
som korparnas unga.
Tala mig Gud,
lägg ord på min tunga.

Mätta mig Gud,
med Ordet av liv.
Fyll mig o Gud,
Levande vatten giv.




Fri vers av pastorn
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-12-12 12:58



Bookmark and Share


  Lill_poeten
Varför skriver du inte en diktbok? Du har förmågan!
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

pastorn