Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den andra dikten jag skrev under tiden i Oyacachi. byn förändrade mycket av mitt tänkande.


Angående vägen till Oyacachi

Alla vägar sägs bära till Rom.
Mot Oyacachi gapar vägvisarn tom.
Hit leder bara en upptrampad åsneled.
Fördelningen av vägar på jorden tycks vara sned.

Ingen asfalt, knappt ens nåt grus.
Mer en uttorkad flodfåra sökande Oyacachiflodens brus.
Den ringlar sig långsamt mot målet vid flodens strand;
Mot Oyacachi – byn bortom vägens rand




Fri vers av pastorn
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-12-12 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pastorn