Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det regnade återhållsamhet hela dagen


Dag 1


Hon är min skrek jag högt
som i ett beroende av något annat

Hon är min
skällde jag
som en ilsken hanne

Hon är jag
och
inga höga toner kan ändra på det


Lite senare insåg jag att
detta kan hända vem som helst

 

 




Övriga genrer av Lany
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-12 23:48



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Många bottnar
under samma himmel

kan bära ett eller flera liv
i sina rader


Det tog ett tag för mig
att ta in den

Men å andra sidan
jag är ingen poet
jag bara skriver
2007-09-19

    Erika H
behovet
finns hos oss alla
att vara någons
att vara någon
att ha någon
nära
närmare
närmast
så få förunnat
men det händer
att det är sanning
och verklighet

jag njuter av dina ord
du har en känsla som lägger sig varm inuti mig
underbart
ja så bra
erika
2006-12-17

  Dan Linder
wow! Klokord från Lany med MYCKET svart humor. Tack för det.
2006-12-13

  vissla
klurig visdomshöjare !!
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany