Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket ska man ....

Mycket ska
man höra innan
öronen trillar av
ibland hade
man rentav önskat
vara utan dom

Mycket ska man
se som
man knappt
kan ta in

Men å andra sidan
vill jag ej
vara utan all skön musik
och vackra syner ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-01-01 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan