Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En reflektion



Glasets isiga yta
gräver in i ditt iris.
Som en nyckel
till ett främmande land
man har skådat

Så...


Vem är Du?




Övriga genrer av Micael Axelsson
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-12-13 22:26



Bookmark and Share


    Erika H
och svaret blir

jag är Du

i min reflektion

välskrivet och lockande
erika
2006-12-17

  sockerspöket
Oj vad många gånger man ställt sig den frågan.. du fångade verkligen mig med den här texten!
2006-12-14

    Manuela
Mystiken tätnar...vem är du?
Orden klingar.*Biter mig i läppen*
Ett varmt främmande land får isiga ytor av glas att klarna,
och då min vän, förstår du vem det är!
Kramar om...........
2006-12-14

    Sofia HM
En spännande och hemlighetsfullt beskriven fråga. Kanske utan något säkert svar..? Mycket berörande och vackert *ler*
2006-12-14

  Night Soul Woman
Jag är jag Vem är du?*skratt*
2006-12-13

    Tuva Lisa**
Jadu, vem är du ? :o
2006-12-13

    ellabella
Speciellt fantastiskt... rent poetisk, porlande. Titelns betydelser för själva dikten. Första stycket är så vackert... skulle t o m kunna klara sig själv. *funderar...* och sista meningen..
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson