Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ?

Det här är
dagar i vilka
det är lätt
att hålla sig för skratt

Det här är
för mycket att ta in
och för stort
att förstå

Hav som kan ge så mycket
kan ochså ta

Några var
där som ingen ville
vara

Man kan inte förstå
hur dom känner
man kan bara ana
och det gör ont

Någonstans i luften
hänger
ordet
som knappt
orkar uttalas
varför ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 290 gånger
Publicerad 2005-01-02 12:01



Bookmark and Share


  Laijza
rörande. Likaså händelsen. Den värsta sortens grymhet har ägt rum, och vi bevittnar den dag ut och dag in....
Sorgligt.
2005-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan