Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi skrev brev till varandra varje dag


Dag 3


Du kastade ord över mig hela dagen
sedan sa du att
livet var enkelt

och att jag skulle bara vara lugn

Blind, vilsen och förförd
och utan skådespelare
fortsatte filmen utan oss

 

 




Övriga genrer av Lany
Läst 584 gånger
Publicerad 2006-12-14 21:57



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Talande och tilltalande dikt! Jag tycker mycket om din första rad - här fångar du i ord en situationskänsla som säkert många med mig känner igen!
2006-12-17

    Erika H
rörelser
åt olika håll
samtidigt
när mötas
och ta plats i filmen
som ständigt rullar

snyggt skrivet
berörande
vacker text
erika
2006-12-17

    ej medlem längre
det här språket
klär dig verkligen!
2006-12-15

  Manal
Sorgligt slut! men jag gillar skarpt början,
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany