Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt universum


mitt universum

 

mina tankar har fastnat

i din dragningskraft




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 1136 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2006-12-14 22:52



Bookmark and Share


  Zachrisdotter
Åh, åh ända in i venerna!!!
2012-07-12

    ej medlem längre
Wow, vilken sammanfattning om människors möten!!!!
2011-07-02

  aol
ruggigt bra så har även jag känt
2010-06-21

    vide
ja just så känns det ...
2010-03-03

  Quasimodo
Skapar tankar kring det vi är i våra universum i oss själv och att dragningskraften måste vara vår egen till andras för att inte kollidera !?
2010-02-22

  Lars Anders Johansson
det är lätt hänt
2007-11-19

  Bengt H VIP
Suck, önskar att jag själv hade skrivit den.
2007-07-13

  Bjarne Nordbö
Blir sittande, stirrande, och undrar om det här handlar om något jag känner igen. Besatthet. Kärlek och besatthet två ord som jag jobbar mycket med just nu. Tack för underbara rader.
2007-06-15

  Kent Love
grymt bra ! / mvh. Kent
2007-03-14

  Markattan
Snygg koppling mellan universum och dragningskraft. Bra, bra!
2006-12-15

  * Ammi *
wonderful!!!!!!
2006-12-14

  Steffepeffe
Snygg och aktuell... mycket Rymd-haikusar nu, kul!
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP