Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
meningen


tanken som blöder

ligger vaken och tankarna stutsar.
stutsar som en skadesjuten hare.
tankarna blöder.
jag sprängs av tankarna som blöder.
blod är inte farligt.
är tanken farlig?
om den blöder?




Fri vers av Ulrica
Läst 167 gånger
Publicerad 2006-12-15 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulrica