Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill berätta något, berätta det nu

Såg dig igår igen
med de där ögonen
djupa brunnar
virvlar i svart
på brun botten

Och jag undrar
vad har du gjort
för att få de där ögonen?
hur får du dem så där levande
när din själ är död?

Och jag skulle göra allt
för att bli den
som aldrig upplevt sorg
jag skulle göra vad som helst
för att få veta
livshemligheten

(Den som alla viskar om, viska till mig också. Jag vill också höra.)




Fri vers av Albion
Läst 950 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-15 13:54



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Vilken sorglig, vacker och ärlig dikt som talar direkt till mitt hjärta. Fullkomligt makalöst häftigt skrivet! Snygga stycken och vackra ord. Träffsäker och underbar! Mycket bra dikt!!!
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Albion