Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade försökt

Jag går
på styltor
och kysser myror

Hoppar hopprep
och
pelar kråkor

Samtidigt
är jag en lysande ide
i ett oändligt mörker

Hur flyger fåglar
med brända vingar ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 196 gånger
Publicerad 2006-12-15 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan