Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


allt du är

jag förstår hur du tänker och
det behöver inte vara ömsesidigt långt ifrån
det finns ingen ömhet på den här sidan

skulle ringa dig men ringde en annan tjej med samma namn hon fattade ingenting och jag trodde du var blåst men du var bara
någon annan

skulle kyssa dig men du var inte du du var någon annan tjej som tagit din gestalt

välj dina ord väl nu för jag lyssnar faktiskt på dig den här gången

de halvligger i min divan och jag frågar
and how are we doing today
för att hamna i maktposition säga det som
jag aldrig fick höra

tjejer är fitta på ben för mig
det finns inga gränser för svordomar och sanningar

and how are we doing today?




Fri vers av BaraOrd
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-12-15 20:31



Bookmark and Share


  vissla
sammansatt och intelligent text med max-fantasi :)
de enda ord som i mitt tycke skulle kunna tas bort är: "som tagit din gestalt"
det skulle bli mer spets på den meningen utan de orden ...
Mycket bra text tycker jag.
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd