Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett plus

Det gäller att inte snöa in
så här mitt i vintern

Man bör
skaffa
halksäkra
skor
och snorfria läppar

Vinterdäck är
ett måste runt kroppen
ifall
man skulle slå
i den ishala
asfalten

För att vara
riktigt säker
bör man stanna inomhus
hela december
det är ett stort plus

Så är ochså
graderna
utomhus




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-12-15 22:46



Bookmark and Share


    8=+
Aktuellt, roligt, bra slut. Good shit!
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan