Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara tre dagar kvar


Dag 4


Hon hade lyssnat på musik
och sakta förstått

Någon annan kallade det för insikt
ingen hörde det

nu var det bara tre dagar kvar
lakanen var slut
och alla visste att ingen av oss var hemma då

 

nu efteråt

nu när det sticker i fingrarna
och det är svårt att se, är det försent att ångra sig

 

Vad jag minns från den tiden, gjorde ingen det. 

 

 




Övriga genrer av Lany
Läst 446 gånger
Publicerad 2006-12-17 20:21



Bookmark and Share


    Erika H
och kvar står man
utan chanser
annat än att leva
och försöka se

det finns en dov ton av vemod och längtan som sakta tränger fram och berör i din text
kanske ser jag det som inte ska ses men detta är vackert i sin enkla detaljrikedom

erika
2006-12-23

  Manal
Mystiska ord ! *ler*
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany