Någon hade läst om oss

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon hade läst om oss




Dag 5


Vi var främlingar som möttes

tio år senare
var vi främlingar som skildes




Övriga genrer av Lany
Läst 536 gånger
Publicerad 2006-12-17 21:52



Bookmark and Share


    anakin
Häftig dikt. Så enkel men ändå så mycket mellan raderna.
2007-06-26

  Tina-sol
Den bara är. Och lyfter sig själv. Enkel och klockren.
2007-01-04

    Erika H
klockrent
bara så där
tio år av vad?
erika
2006-12-23

  sol
åh.
vilken solarplexussmäll.
jag formligen avgudar det komprimerade!

de här orden gick rätt in i mej
2006-12-18

  Manal
dessa ord fick mig att tänka tillbaka på en tid i mitt liv,
vackra ord som smärtar
2006-12-17

    ej medlem längre
tillsammans, eller
var och en för sig,
de här texterna
supersnygga och
enormt laddade
2006-12-17

  jeremy
det här gillade jag väldigt väldigt mycket.

hårt liksom.

/j
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany