Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag trodde verkligen att jag hittat den \"rätte\" men det blev inte som jag hoppats..nu har denna person en annan i sitt hjärta men jag glömmer ej honom .han e så speciell..=)jag får alltså nöja mig med vänskap..=/


så nära men ändå inte..

Du kom in i mitt liv..och sen bara försvann du..fast minnet av dig finns kvar i mitt hjärta förevigt..

du var så speciell..jag älskade dig verkligen.
Varför blev det inte vi två?var jag inte tillräck-
-ligt fin för dig..ville du ha nån annan egentligen?

\"kärleken till dig lever kvar i mig\"

Finns det en nanoliten chans för oss?..nej vad
trodde jag egentligen.jag e historia för dig..nu och förevigt.


Betydde våra blickar inget?Varför betedde du dig som om du älskade mig?var det bara ett spel?För mig var det iallafall kärlek.jag vill se dina babyblåa ögon en sista gång innan vi skiljs åt..dom e nåt av det bästa som du \"äger\".

\"det blixtrade till..du..jag..vi..så nära men ändå inte..\"

se mig som din vän, se mig som din vän...

För mig så e du unik och du är älskad av mig,vare sig du älskar eller hatar mig..


du och jag..så nära men ändå inte..




Fri vers av sazza
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-12-18 16:20



Bookmark and Share


  J. Novkovic
det här känns mer som, hm mja vad ska man säga..?
tankar eller ett brev till den personen, inte som poesi..
vill ha mer flyt!
bara mitt tycke
/J
2007-01-01

    Camillaa
Jag förstår PRECIS!
gud så bra detta var!
/ C
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

sazza
sazza