Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om alla reste utomlands över jul.....


I dag på arbetet kom en bekant in och köpte lite medikamenter inför en utlandsresa.
;Ska du ut och resa?
;Jajemensan, närmare bestämt till Västinden,blir borta över julen
;Men hur känns det, ja att frångå traditionen med julklappar, skinkan, sillen och allt det där?
;Äsch! Vi i vår familj har ingen julkänsla. Ingen snö än, bara regn och dessutom plusgrader.Vi kan lika gärna åka bort för varmare njutning av kropp och själ.

               &

Ja! det är väl så för oss nordbor. Vi önskar att allt skall vara så som det alltid varit.
Jag grunna lite på det där...
Om alla börjar åka utomlands över julen har vi snart infört en ny tradition.




Övriga genrer av Rosen VIP
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-12-18 22:30



Bookmark and Share


  W.Riter
Ruggiga tanke! Jag vill vara kvar hemma, men förändra en hel del från komersialism till ren julnjutning.
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP