Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara ..

Att vara
flerstädes
på samma plats
är en gåva

Fantasi
gör mig fri
cellens galler
suddas ut




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 219 gånger
Publicerad 2005-01-05 15:20



Bookmark and Share


    Göte Holmlund

2005-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan