Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vroooooooom !!!!!

Poet poet
vad är det du vet
som ingen
visste innan

Eller
är det bara
dom olika färgerna
och smakerna
som tränger fram
i dina texter

Mångfald
i enfald

Ord kan inte skrivas
utan att tänkas
först

Poeten tänker så det knakar
förbigående förundras
av en dimmig blick
en flummig skärpa
kanske ett
plötsligt leende
mitt i alltihop

Mmm
och så den där
känslan
av att skriva
något som
berör extra
något som
är det bästa man skrivit

Det är
det poetiska bränslet

Vroooooooooom !!!!!!!




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-01-05 17:08



Bookmark and Share


  Lany
jag ger mig, jag också
2005-01-05

    Barbro. Norberg-Rönnlund
just Vroooooooom lyfter
denna till poetiska "höjder".
Gillas skarpt av mig !
2005-01-05

    Göte Holmlund

2005-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan