Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
första dikten på svenska=P


Alvbane

Nu härskar fasan som förjagar allt hopp och gott skratt
Kom i min famn alv, det här är min natt
Låt mig slita av dina vingar, o intet ont anande fé
Jag är den vars makt bränner era ögon till evigt smärtande aska, må ni aldrig räddningen se
Is i de godas blod och helveteseld i de ondas blod, mina slavar
Hör och skälv, o gudar, ond säd av god börd gräver era gravar
Jag är den vars namn har förvanskats
Jag störtades ur brinnande himmel och föddes på nytt ur glödande helvete
Jag är densamme med vars hjärta min älskades händer handskats
Svart kåpa med mörk krona och flammande stridshandske står i ett fält av skräckslagen vete




Fri vers av Banehallow
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-12-20 18:36



Bookmark and Share


  sorgsen
Inledningen säger allt om hela textens handling
Kul att se att du rimmar också, det är få som lyckas utan att det blir kliché
Stark text som väcker starka känslor som man ändå kan känna igen.
Låt de bara inte ta över dig






mumin
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Banehallow
Banehallow