Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
unhappiness


I remember

I remember the day when you came into my life.
I remember when we kissed each other for the first time.
And I remember when you said \"I love you\"
But I also remember when you hit me and said \"get lost\".

But no matter how I try, I can\'t remember when you said \"I\'m sorry\".




Fri vers av Hapiness
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-12-21 16:00



Bookmark and Share


    Enannan
fan.. den här texten träffade mig som ett pistolskott! underbart vacker!
2006-12-27

  Lithia
Håller med, verkligen jättebra!!!
2006-12-21

    Cammo
Jätte bra skrivet :D
2006-12-21

    Camillaa
Vacker..


/ C
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Hapiness