Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan stämning II



jag har tappat min capotasto




Övriga genrer av Hilda Sofia
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-12-21 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hilda Sofia
Hilda Sofia