Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gissar att idén kom när jag var ute och gick i regnet. Sedan började jag att dra paralleller.


Daggmasken

Du är daggmasken
som när det regnat kryper upp till marken.
Du söker säkert syret när regnet tränger på

och varför klandrar vi dig?
vi vill ju alla leva. På något sätt.
du och de ligger utspridda
över vägen vid vattenpölarna
där bilar kör.
När regnet kommer.




Fri vers av CLOUD
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-12-22 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CLOUD
CLOUD

Senast publicerade
X barkbåt.
Daggmasken
* Se alla