Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

X barkbåt.

Årets första barkbåt.
Flyter den sjunker den

flyter den?
sjunker den?

Förra året sjönk den
då dog jag
nu då?




Fri vers av CLOUD
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-04-23 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CLOUD
CLOUD

Senast publicerade
X barkbåt.
Daggmasken
* Se alla