Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morfar hjälp mej genom detta...klarar mej verkligen inte utan dej...<3

nu sitter ja o väntar på att julafton ska komma...

julen är verkligen en fantastisk högtid...
det är då man umågs me släkten för en gångs skull...
bara sitta o ha de jätte trevligt med alla...
skratta o äta så mkt mat att hela släkten sitter o sover efteråt nästan...

fast denna julen kmr va den värsta någonsin...

de är nämligen den första julen utan min morfar...
o ja saknar honom så otroligt...
så fort ja tänker på julafton nu så gråter ja stora floder...
kmr ihåg att de alltid va morfar som va jultomten...
o ja va hans julegris, de va ja som fick läsa vad som stog på paketen...
de kmr va första gången ja öppnar alla paketen o vet att ja inte kmr att hitta ditt namn på en enda...
de kmr va första gången som ja inte sitter brevid dej vid bordet...
och första gången ja inte kmr att sitta me dej o skratta åt kalle anka...

men värst av allt...det kmr va den första julen ja kmr att gå hem utan en varm kram och första julen utan ditt dragspel...ja saknar verkligen det..
ja har suttit många gånger hos mormor o försökt att spela en drutt...
men låter ju värre än värst då...

ja vill höra dej spela igen...de var som att höra fåglarna sjunga till dansande älvor på en jätte stor färgglad äng...

jag älskar dej mest i hela världen...
det kmr alltid vara dej ja håller av mest..<3
SAKNAR dej så otroligt...fattar ibland inte ens att ja lever än...
men de är ju på grund av att du ger mej mer o mer energi o krafter för varje dag som kmr...


ÄLSKAR DEJ MORFAR...
längtar tills du kmr o möter mej vi porten till himmlen...
det kmr bli den lyckligaste dagen i mitt liv...


<3MORFAR<3 <3JENNIFER<3




Fri vers av *moonlight*
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-12-23 17:15



Bookmark and Share


    pladask
jag blir så ledsen varje gång jag tänker på detta. jag har både mormor, morfar, farmor och farfar vid liv... men jag vet ju att det inte alltid kommer vara så. Av någon konstig anledning så är det alltid texter på detta ämne som berör mig mest.
2006-12-23

  Pirate Grace
Vet hur det känns... Min morfar var allt för mig och jag saknar honom lika mkt idag, 16 jular senare.. Tycker du fångar in den där vardagskänslan som är det man saknar mest... de små sakerna..
Hoppas du kan vara glad också ändå.
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

*moonlight*
*moonlight*