Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag 6


Skalet lossnar lätt

Kärnorna
lever våra liv


Fruktsamhet heter det

Svider under naglarna

 

 




Övriga genrer av Lany
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-12-27 21:34



Bookmark and Share


  Manal
rader som får en att tänka till.

vackra ord.
2007-02-03

  vissla
de tre första raderna här skulle kunna lysa för sig själva tycker jag...
fantastiska rader !
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany