Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga steg

En hel folkmassa
trampade runt
i häftmassa
med en massa
tungt bagage

Vissa av dom
fastnade
några av dom
gick vidare
fast att det var trögt
det var dom som sedan
blev fria
från tunga steg




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 294 gånger
Publicerad 2005-01-09 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan