Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

( )

Jag tar på mina skyddsglasögon
(ändå ser jag verkligheten)

Jag blundar
( men mina öron målar bilder )

Jag svettas
( trots att jag är nyduschad )

Jag inser
( livet måste lidas för att levas )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 301 gånger
Publicerad 2005-01-09 18:20



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
får man lida pin...det kanske är det samma med livet...eller? Bra skrivet!
2005-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan