Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag 7

 
Vi satsade allt vi hade
på varandra


 
mina pengar
hänger idag

på två galgar i din garderob



dina pengar
ligger idag

på golvet vid Solvalla





Övriga genrer av Lany
Läst 455 gånger
Publicerad 2006-12-28 01:27



Bookmark and Share


  tom boreland
och hästen
sprang
rakt in i frysen
2007-01-14

  Lasseman VIP
Ha ha Lany/Lasse mina är nån stans på jägersro, he he skön skrivning =D
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany