Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den natten

Jag
kommer aldrig
att glömma

Dina bruna ögon
och läppar
som smakade nytuggat godis

Ej heller
glömmer jag
minen
på han som försökte bräcka mig
i armbrytning
och med det vinna ditt hjärta

Jag har inte glömt
när vi stod där
på bensinmacken
tätt omslingrade i nyvunnen kärlek

och sedan på skoldansen
när jag blev svartsjuk,
välte ett antal bord
cyklade hem
med salt på kinderna


Den natten
dog
vi




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 195 gånger
Publicerad 2006-12-28 21:18



Bookmark and Share


  ohpeople
så fint. Minnena tilltalar nog många av oss!
/Cissi
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan