Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slända

Allting har en förmåga att vända,
trolleri i luften,
looping,
en slända

Somliga lever en dag,
andra andas i två,
konsten är förgänglig,
då inget tycks bestå

Det fasta berget möter erosioner,
trots alla år,
av miljarder och millioner,
är vi vindpustar
med livslängd av sommarens passioner

Så låt oss få älska som sländorna gör,
i luften,
tills de störtar och dör




Fri vers av Tina-sol
Läst 446 gånger
Publicerad 2006-12-30 00:12



Bookmark and Share


  Gawain
Gulligt skrivet med lättjefull oskuldsfullhet i melodin. Låter verkligen härligt... Snyggt :)
2007-01-01

    Biancca
Vad söt! :D
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol