Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåtan

Det finns en gåta.
Till denna gåta finns ett svar.
Till det svaret finns två personer.




Fri vers av Bahador Vafadar
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-30 05:23



Bookmark and Share


    Camillaa
Jasså du,
mystiskt skrivit!

/ C
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Bahador Vafadar
Bahador Vafadar