Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är nemesis

hej
jag är nemesis
the new lizard king
jag ska berätta för er vad som bor i min mage.
det är en ödla
ett monster
den äter mig innifrån
det är därför jag är tom
det är ett monster med åtta kukar
jag vet inte varför
så fråga inte!
den kanske e kåt på döden?
och har slagit sig till ro för att festa på en missannpassad individ?
jag tror det
jag är en spion i kärlekens hus
jag känner ordet du vill höra
jag känner till allt
jär är poeten
jag är poeten
och du är min musa
och du är min musa
min ödla
vi förenas i kärlek och död




Fri vers av Nemisis
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-12-30 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemisis
Nemisis