Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon fanns en gång

Hon blev till slut ett eko
av den person hon en gång var,
en falnande personlighetsrest,
en icke reflekterande skugga,
befriad från nyfikenhet och längtan.

Mätt, trött, men aldrig otörstig
delar hon vår resa mot slutet.

Vi är på väg åt samma håll.
Men hennes resa är rakare

och kortare.




Fri vers av Agneta Bergman Fredrikson
Läst 606 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-12-31 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agneta Bergman Fredrikson
Agneta Bergman Fredrikson