Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spränger banden

Täckt,
tyngd av en våt filt,
omsluten av dimma,
kraftlös,
passivt väntande,
bunden vid marken,
tyngd av mig själv

reser jag mig en dag,
spänner musklerna,
spränger banden,
hoppar, lyfter, lättar,
lämnar fast mark och
fångar, surfar
på en oändlig,
aldrig upphörande
våg.




Fri vers av Agneta Bergman Fredrikson
Läst 718 gånger
Publicerad 2005-06-25 00:08



Bookmark and Share


  Jojo
Å, vilken frihetskänsla och hopp du förmedlar, tar med mig denna till semestern... Tack!
2005-06-25

  Peter Stjerngrim VIP
Klockren!

Missade att önska en fin Midsommarhelg när jag kommenterade dina föregående ord!
2005-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Agneta Bergman Fredrikson
Agneta Bergman Fredrikson