Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att du är ...

Ibland glömmer jag dig
att du ochså behöver vila

Ibland glömmer jag
att du är vuxen
och ser genom ett
barns ögon

Ibland
gråter du
i osynliga rum
och håller masken
i synliga

Ibland är du ödmjuk mot andra
men inte mot dig själv

Ibland glömmer jag
att du
är
jag




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 239 gånger
Publicerad 2005-01-11 15:21



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
gillar sådant. läste just ut en bok. patient 67. men jag ska inte avslöja mer. snyggt ola.
2005-01-12

    Göte Holmlund

2005-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan