Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har du någonsin slutat andas och slutit dina ögon för att aldrig vakna mera?


eldlinjer

Det är dom tunna eldlinjerna
Dom kallar mig
Talar till mig
Bländar
Dödar lycka och sorg
Äter sig själva i en egotripp av fruktan
Rispar sönde min hud, till slamsor
Älskar mig
Parar sig med varandra
Det är deras liv
Oräkneliga, tunna linjer av eld
ÄLSKA MIG!
Res med mig i det oändliga mönstret
Det säger emot sig självt
Älska mig nu
Älska mig!




Fri vers av Nemisis
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-01-02 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemisis
Nemisis