Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gå

\"Men du behöver inte gå med mig..\"
Du förstår inte
Jag skulle gå resten av mitt liv
Bara vi var vi varandras sidor




Övriga genrer av Filipbgb
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-01-03 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filipbgb