Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm

Något gör att jag vill springa
Springa någon annanstans
Tills inget spår av mig finns kvar
När timmarna har blivit till år kan jag stanna
Som en ny människa
En människa som inte har några gränser
Som inte är bunden
Någon som kan säga vad dem vill
Att våga och göra det som faller mig in
Hur kan jag glömma bort den sura känslan i magen
Huvudvärken som sprider sig ner från huvudet till ryggraden
Varje sekund varje minut önskar jag att detta livet vore slut
Att fly
Det låter bra
Vad skulle jag lämna bakom mig
Ett hav av lögner
Att glömma, bara för en minut, en dag, ett år.





Fri vers av Filipbgb
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-03-26 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filipbgb