Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten tillägnas till min käraste mor.


Mamma

Mamma

Jag hoppas att du vet att jag älskar dig

Även om jag aldrig säger det.

Du har alltid varit där och tagit hand om mig.

I din varenda tanke tar du med mig i beräkningen

Du förtjänar en bättre son.

Någon som verkligen uppskattar allt du gör.

Jag är för evigt tacksam.






Fri vers av Filipbgb
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-04-16 20:35



Bookmark and Share


    Noyle
Gud vad gullig! (Hatar att säga så, låter så fjortisaktigt, men den var verkligen det.) Bra dikt!
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Filipbgb