Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För Gudsskull.... KÖR FÖRSIKTIGT


Evigt mörker

En snöflinga slog i marken,
sekunden efter snurrade världen
för hans ögon.
Allt hamnade upp och ned,
Vart tog världen vägen?

Vad hände där ute
på vägen,
när alla ljud försvann?
Vad hände med ljuset
när allt blev mörkt?




Fri vers av sachie
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-01-03 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie