Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formationer

Visst levde dina händer
i värmen bland skuggsiluetter
formade kring elden,
och visst
såg jag bilderna av längtan när mina ögon slöts.
Vi tillverkade lust i världen verklighet,
och gav saknaden mening.
Vi andades kärlek genom våra glasblåsta liv
aldrig gjorda för någon annan
än just vi.

Medan elden fortfarande brinner
och längtan ger sig iväg
liksom saknaden
av verklighet
målar jag tavlor
med handen som strök ditt hår
den natten då mina tårar brände hålet i våra själar
för kärlekens skull.




Fri vers av Petra L
Läst 486 gånger
Publicerad 2004-01-14 23:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
känns litet udda
kärleksdikter tar sig väldigt olika ut
alltid intressant att ta del av
texten här ger jag
trenne rosor
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Petra L
Petra L