Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har du någonsin kännt dig fångad? jag tror ingen känniska gillar den kännslan och när gräppet äntligen lättar en aningom din hals såär intresset av att det ska släppa för litet


Låt mig gå

Släpp loss mig
Låt mig gå
Jag klarar mig själv
Jag gåt utåt
Tills vågen når strandens kalla stenar och krossas till intet
I ett dimmigt spektra
Ser jag vad vi kunde ha varit
Ser jag vad vi aldrig blev
Fårlåt mig
Förlåt dig själv
För att vi aldrig släppte taget
Kontakten är bruten
Den går inte at återupprätta
Trasig och trasslig som en omkullblåst elkraftledning
Ingenting mer finns att säga
Ingenting mer att tillägga
Och även om vi ville
Så är det försent
Stormen är över
Men den tog med sig alla möjligheter ner i glömskan




Fri vers av Nemisis
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-01-04 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemisis
Nemisis